Інструменти доступності

  • вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Привітання ректора з Днем юриста

Привітання ректора з Днем юриста

Шановні викладачі, студенти, юристи та працівники факультету історії, бізнес-освіти та права!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем юриста! Це особливий день, коли ми віддаємо належне всім, хто присвячує своє життя захисту законності, справедливості та прав людини. Юристи відіграють ключову роль у розвитку й становленні демократичного суспільства, створюючи правову основу, на якій будується стабільна держава.

Наш університет готує висококваліфікованих фахівців у галузі права, які є справжніми професіоналами. Завдяки вашим знанням, відповідальності та постійному прагненню до вдосконалення ви не лише захищаєте права людей, а й допомагаєте утверджувати справедливість та верховенство закону в Україні.

Особливо хочу подякувати викладацькому складу факультету історії, бізнес-освіти та права, які щодня вкладають сили та енергію в підготовку майбутніх юристів. Ваша робота є основою для успіху наших студентів, які здобувають якісну освіту та важливі практичні навички, що дозволяють їм бути конкурентоспроможними фахівцями.

Бажаю всім викладачам і студентам факультету професійних успіхів, міцного здоров’я, наснаги та натхнення в подальшій діяльності! Нехай ваші знання й досвід допомагають робити наш світ більш справедливим!

З повагою та найкращими побажаннями – ректор Центральноукраїнського державного університету ім. В. Винниченка Євген Соболь

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись