• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Студентський ректорат підбив підсумки року

Студентський ректорат підбив підсумки року

5 червня 2024 року відбувся підсумкове засідання студентського ректорату. Спільно з представниками ректорату студенти підбили підсумки 2023-2024 навчального року та окреслили перспективи на майбутнє.

Під час зустрічі відзначили найактивніших студентів, які своїми досягненнями та активністю робили університет кращим. Переможці олімпіад, конкурсів та фестивалів, стипендіати та лауреати престижних нагород, активні учасники студентського самоврядування та громадського життя університету отримали заслужені подяки.

Обговорили й важливі питання, пов'язані з навчальним процесом та позанавчальною діяльністю: якість освіти та актуальність навчальних програм, умови проживання та побуту студентів, розвиток спорту, культури та творчості.

Визначили ключові напрямки розвитку на наступний навчальний рік. Впровадження інноваційних методів навчання, підтримка студентських ініціатив та проєктів, покращення матеріально-технічної бази університету –ось лише деякі з пріоритетів.

Дякуємо всім студентам за їхній внесок у життя університету! Разом ми робимо його місцем, де кожен має можливість розвиватися та реалізовувати свої таланти. Переконані, що спільними зусиллями ми зможемо досягти нових вершин у наступному навчальному році!

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись