• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
ЦДУ ім. В.Винниченка увійшов до складу ЗВО, які братимуть участь у Проєкті DILLUGIS

ЦДУ ім. В.Винниченка увійшов до складу ЗВО, які братимуть участь у Проєкті DILLUGIS

Проєкт DILLUGIS (Digital Labs & Lectures for Ukrainian, German & International Students) передбачає залучення студентів та викладачів НУ «Запорізька політехніка», НТУУ «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Одеського державного аграрного університету, Київського національного університету будівництва та архітектури, Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка до цифрового навчання за окремими курсами освітньої програми «Цифрові технології і менеджмент» Східно-Баварського університету Амберг-Вайден.

Спільними зусиллями викладачі працюватимуть над розробкою нових цифрових лабораторних робіт для студентів. Також проєкт передбачає проведення двох потужних заходів «Українсько-німецький навчальний тиждень» та «Майстерня для викладачів: використання цифрових технологій у навчальному процесі» з можливістю читання лекцій та участі студентів як в очному, так і в онлайн-форматі. Проєкт реалізується за підтримки німецької служби академічних обмінів DAAD в рамках ініціативи «Ukraine digital: Ensuring academic success in times of crisis».

Для наших викладачів та студентів це унікальна можливість одержання сучасних знань, навичок і компетенцій, що відповідають вимогам європейського ринку праці, від фахівців німецьких технологічних компаній (Siemens, OnraSens) та професорів німецького університету, чиї курси мають суттєву практичну спрямованість. Це досвід навчання в середовищі міжнародних студентів, вдосконалення знання англійської мови професійного спрямування, здобуття знань та навичок, які виходять за межі традиційної освітньої програми в рамках неформальної освіти та одержання сертифікату Східно-Баварського університету Амберг-Вайден.

Отже, розширюємо межі міжнародної академічної мобільності викладачів та студентів. З нетерпінням чекаємо початку проєкту…

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись