• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Студенти факультету історії, бізнес-освіти та права відвідали Кропивницьку міську раду

Студенти факультету історії, бізнес-освіти та права відвідали Кропивницьку міську раду

14 грудня 2023 року бакалаври й магістранти ОП «Право» та «Правоохоронна діяльність» факультету історії, бізнес-освіти та права ЦДУ ім. В. Винниченка на чолі з керівником Юридичної клініки «Artium de Lex», доцентом кафедри права та правоохоронної діяльності Зеленко І.П. завітали до Кропивницької міської ради.

Ініціювала екскурсію президентка КА «Громадські ініціативи» Любов Лук’янцева в рамках кампанії «Атестація депутатів місцевих рад».

Секретар Кропивницької міської ради Олег Колюка розповів студентам про структуру виконавчих органів, роботу постійних комісій ради, процедуру підготовки та прийняття сесійних рішень, нормативно-правову базу, що регламентує діяльність ради.

Крім того, студенти взяли участь у засіданні постійної комісії з питань економічного розвитку, промисловості, підприємництва, інвестицій та регуляторної політики.

Цікавою була екскурсія до сесійної зали, де відбулося імітаційне засідання сесії ради, а студенти спробували себе в ролях голови та депутатів.

Під час заходу студенти активно ставили питання про особливості роботи міської ради, її органів, механізму прийняття рішень.

Щиро дякуємо організаторам за цікаву та змістовну екскурсію!

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись