• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
В університеті відбувся день відкритих дверей

В університеті відбувся день відкритих дверей

4 листопада 2023 року в ЦДУ ім. В. Винниченка відбувся День відкритих дверей. Захід став частиною акції «Хочу тут вчитись», що реалізовується за сприяння Кіровоградської обласної  військової адміністрації. Учасниками зустрічі стали понад 100 учнів старших класів шкіл міста та області.

На початку заходу організатори провели презентацію для абітурієнтів та їх батьків, познайомили присутніх з факультетами, переліком спеціальностей та основними напрямками роботи університету як освітньо-наукового центру.

На факультетах гостей чекали інтерактивні локації: археологічний музей, зала судових засідань, лабораторія синхронного перекладу, лабораторія спеціальної освіти, «цікава фізика у дослідах», «Робототехніка. Штучний інтелект», музей природи, музей історії техніки, майстерні образотворчого мистецтва, виставка «Мистецтво навколо нас», спортивні зали та стадіони. Викладачі разом зі студентами допомогли присутнім зануритися у цікаву атмосферу, в якій живе наш університет.

Попереду на учнів чекає підготовка та складання національного мультипредметного тесту. Ми ж тримаємо руку на пульсі змін у сфері вищої освіти та готуємось до вступної кампанії-2024. Запрошуємо креативних та творчих стати частиною команди університету імені Володимира Винниченка.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись