• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Поширення досвіду впровадження практик інноваційних освітніх технологій від наших викладачів

Поширення досвіду впровадження практик інноваційних освітніх технологій від наших викладачів

19 жовтня 2023 року було проведено онлайн-студію «Логістика впровадження інноваційних освітніх технологій для розвитку навичок «4К»».

На запрошення організаторів логістичної онлайн-студії з доповідями виступили викладачі Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка:

  • Роль комунікації для процесу адаптації здобувачів в умовах сучасних викликів освіти, в.о. завідувача кафедри Абрамова Оксана Віталіївна й доцентка кафедри технологічної та професійної освіти факультету математики, природничих наук та технологій Пуляк Ольга Василівна;
  • Командна робота – сучасний наратив професійної освіти, доцент кафедри педагогіки та спеціальної освіти факультету педагогіки, психології та мистецтв Краснощок Інна Петрівна.

Викладачі нашого університету долучилися до науково-освітнього всеукраїнського альянсу з вивчення та просування найкращих практик формування м’яких навичок у здобувачів освіти, що сприяє підготовці конкурентних фахівців відповідно до вимог часу, відіграє важливу роль у їхній адаптації до змін та реалій сьогодення.

Дякуємо за багаторічну співпрацю та запрошення організаторці онлайн-студій доктору педагогічних наук, професорці Сергеєвій Ларисі Миколаївні, завідувачці кафедри професійної й вищої освіти ЦІПО ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись