• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
105-а річниця від дня народження Василя Сухомлинського

105-а річниця від дня народження Василя Сухомлинського

28 вересня 2023 року освітянська спільнота відзначає 105-у річницю від дня народження видатного педагога, директора Павлиської середньої школи, публіциста, письменника Василя Олександровича Сухомлинського.

В Олександрійському педагогічному фаховому коледжі та в Павлиському ліцеї відбулися урочисті заходи, присвячені вшануванню пам’яті педагога: радіолінійка «Альма-матер Великого Митця», тренінг для студентів випускних груп «В. Сухомлинський і сучасність», екскурсії груп нового набору до музею В.О. Сухомлинського та шкільним подвір’ям, фольк-толока «Свято хліба».

З вітальним словом виступили заступник голови обласної ради Юрій Семенюк, директор департаменту освіту та науки Кіровоградської ОДА Ельза Лещенко, ректор Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка Євген Соболь. Запрошені гості свята подякували Збройним Силам України за можливість працювати та бути учасниками подібних заходів, наголосили на важливості спадщини В. О. Сухомлинського.

Свято завершилося частуванням хлібними виробами, які підготували навчальні групи педагогічного коледжу.

Пам’ятаймо слова видатного педагога: «Без будь-кого з нас Батьківщина може обійтися, але будь-хто з нас без Батьківщини – ніщо».

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись