• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Корисно знати кожному: як вберегти себе від фінансового шахрайства

Корисно знати кожному: як вберегти себе від фінансового шахрайства

Фінансова грамотність - серед пріоритетів корпоративної соціальної відповідальності ПриватБанку, який активно займається  просвітницькою діяльністю в цьому напрямку.

ПриватБанк та освітяни мають спільну мету - навчити українців фінансовій грамотності: правилам платіжної безпеки та протидії шахраям, які намагаються використати вразливість і тривогу громадян (а повномасштабна війна та воєнний стан ще більше загострили відчуття тривоги) для обману та заволодінням грошима.

Тому АТ КБ ПриватБанк ініціював просвітницьку кампанію «АГЕНТ 3700», де відомі блогери за допомогою серії навчальних відео розкажуть, як протидіяти шахраям; як захистити своі кошти та персональні дані; допоможуть вивчити правила безпеки безготівкових та онлайн-платежів тощо.

Зокрема, Антон Тимошенко, один із найвідоміших стендап-коміків в Україні, в легкій і зрозумілій формі розказує про найбільш поширені види шахрайства та дає поради, як їм запобігти.

Серію відеоуроків проекту «АГЕНТ 3700» можна переглянути безкоштовно на YouTube - https://www.youtube.com/playlist?list=PLrMsny-Z1HFwSMUeamawZNkVqZpFh6crm

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись