• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Університет узяв участь у щорічній зустрічі представників Інформаційних центрів Європейського Союзу

Протягом 12–13 липня 2023 року на базі Львівського національного університету імені Івана Франка відбувся форум представників Інформаційних центрів ЄС, який зібрав понад 20 учасників з усієї України.

На заході координатори центрів поділилися досвідом роботи за 2022 – 2023 роки та обговорили перспективи проведення Днів кар’єри в регіонах у наступному році.

Однією із ключових на форумі стала доповідь доцента кафедри європейських та регіональних студій ЛНУ ім. І. Франка Оксани Краєвської, присвячена партнерству між Україною та ЄС, перспективам інтеграції та співпраці з європейськими інституціями.

Практичною складовою роботи зібрання став тренінг із медіатехнологій, проведений доцентом кафедри теорії і практики журналістики ЛНУ ім. Івана Франка Наталією Войналович.

Нагадаємо, що з 2018 року на базі Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка функціонує Інформаційний центр Європейського Союзу в Кіровоградській області, де можна отримати інформацію про ЄС у контексті інтеграції. Щороку наш Інформаційний центр спільно з партнерами проводить круглі столи, тренінги та майстер-класи у рамках Днів кар’єри ЄС.

Працюймо спільно над інтеграцією України до єдиної Європи!

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись