• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Успішна акредитація освітньо-професійної програми «Право» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

Рішенням Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти від 27 червня 2023 р. акредитовано освітньо-професійну програму «Право» за спеціальністю 081 Право за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти, за якою здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти на факультеті історії, бізнес-освіти та права в Центральноукраїнському державному університеті імені Володимира Винниченка.

28 червня 2023 року Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти видало сертифікат про акредитацію цієї освітньо-професійної програми строком дії на 5 років (до 1 липня 2028 р.), що свідчить про можливість подальшої якісної підготовки кваліфікованих фахівців.

Щиро вітаємо гаранта освітньої програми Мілову Т.М. – завідувача кафедри права та правоохоронної діяльності, колектив кафедри права та правоохоронної діяльності, підрозділи університету та здобувачів з успішним проходженням акредитації та дякуємо за командну роботу, згуртованість та професіоналізм! Адже об’єктивна оцінка Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти підтверджує якісну підготовку здобувачів вищої освіти та високий професіоналізм колективу!

Відзначимо, що всі освітні програми, які реалізуються на кафедрі права та правоохоронної діяльності є акредитованими Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти.

Сертифікат 1

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись