• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

В ЦДУ вручили сертифікати слухачам безкоштовних курсів з вивчення української мови

30 червня 2023 року в ЦДУ ім. В. Винниченка відбулося урочисте вручення сертифікатів слухачам безкоштовних курсів з вивчення української мови. Навчання тривало три місяці під керівництвом кандидата філологічних наук, доцента Ганни Волчанської. Слова подяки, квіти, вірші з посвятою наставниці та спільні фото на згадку…В університеті наші слухачі стали єдиною командою, кожен учасник якої працював над собою, але водночас – над спільною метою. Упевнені, що після них наші слухачі говоритимуть українською у повсякденному житті та спонукатимуть інших плекати рідну мову.

Нагадаємо, що з 2022 року за сприяння Обласної військової адміністрації в університеті діють безкоштовні курси з вивчення української мови.

Вже у серпні ми пропонуємо слухачам заняття у двох групах. Перша – для тих, хто вивчатиме українську «з нуля». У програмі курсу: вимова голосних та приголосних звуків, етикетні мовні формули, повсякденна комунікація, офіційно-ділове спілкування та навички ораторського мистецтва. Друга – для охочих вдосконалити свій рівень володіння мовою. У тематиці: основи ділової комунікації, навички грамотного мовлення, створення резюме й мотиваційного листа, норми нового правопису, вивчення української мови у сфері професійної комунікації.

Запис на курси за номерами: +38 (067) 964 74 33, +38 (050) 465 4 17 – Бойко Аліна Олексіївна.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись