• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
На факультеті математики, природничих наук та технологій відбувся конкурс «Палітра талантів – 2023»

На факультеті математики, природничих наук та технологій відбувся конкурс «Палітра талантів – 2023»

17 травня 2023 року в приміщенні Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка відбулася фінальна частина конкурсу «Палітра талантів – 2023». Цей конкурс уже чверть століття є видовищною частиною традиційних заходів факультету математики, природничих наук та технологій.

З вітальним словом до присутніх звернулися проректор з наукової роботи університету, доктор психологічних наук, професор Лілія  Клочек та декан факультету математики, природничих наук та технологій, доктор педагогічних наук, доцент Тетяна Фурсикова.

Основною частиною концертної програми стало яскраве Fashion Show, на якому було представлено дев’ять творчих колекцій одягу від студенток різних років випуску та груп спеціальностей Середня освіта (Трудове навчання та технології) та Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості) виконаних під керівництвом викладачок Оксани Абрамової, Тетяни Куценко, Людмили Чистякової та Тетяни Хріненко. Глядачі також мали змогу насолодитися хореографічними, вокальними номерами тощо. Постановку шоу-дефіле здійснено під керівництвом викладачок Ольги Пуляк та Наталі Мироненко, представниць студентського самоврядування Дар’ї Решетнікової та Олександри Меренкової.

У конкурсній частині програми змагалося 243 роботи учнів, студентів закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної), позашкільної та вищої освіти Кіровоградської області, що були представлені в категоріях «Аматори та учні» й «Студенти та майстри» у номінаціях «Одяг та аксесуари», «Вироби декоративно-ужиткового мистецтва», «Дизайн декору в інтер’єрі», «Кулінарне мистецтво», «3D-друк». Відбірковий тур конкурсу було проведено в онлайн форматі, де учасники конкурсу розміщували фото власноруч створених робіт у соцмережах Facebook, Instagram із хештегом конкурсу #палітраталантів2023цду або надсилали організаторам конкурсу для розміщення в Instagram-групі факультету. Журі конкурсу відслідковувало роботи учасників у соцмережах за зазначеним хештегом та оцінювало роботи.

Переможці конкурсних робіт отримали дипломи, подарунки та сувенірну продукцію. Керівникам творчих робіт організатори вручили подяки за підготовку учасників конкурсу.

Детальна інформація на сайті факультету математики, природничих наук та технологій.

Вітаємо переможців конкурсу та їх керівників!

Дякуємо учасникам за яскраве представлення творчих робіт та внесок у  популяризацію творів дизайну, декоративно-ужиткового мистецтва, культурних та національних традицій нашої країни!

Висловлюємо вдячність за підготовку та  проведення конкурсу
«Палітра талантів – 2023»
викладачам та співробітникам факультету:
Т. Фурсиковій, О. Трифоновій, М. Садовому, О. Абрамовій, Н. Мироненко, О. Пуляк, Л. Чистяковій, Т. Куценко, С. Кононенку, С. Рябцю, Д. Соменку, О. Щирбулу, Н. Остапчук, В. Марченко, Т. Хріненко;
студентам і студенткам факультету: А. Албот, М. Бабаліч, О. Баглій, С. Гаврюшиній, А. Голубець, В. Губарю, М. Дем’яненко, Н. Кім, О. Ковальчук, А. Копиці, І. Лісничій, О. Меренковій, А. Милому, А. Молдовану, Д. Решетніковій, А. Рябченко, Д. Скрипник, В. Сотніковій, В. Стасик, А. Тєльній, Р. Тупчієнко, В. Хомичу, Н. Черненко, Б. Шершню та ін.

Інформацію надано організаторами конкурсу:
О. Абрамова, О. Пуляк

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись