• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Засідання Наглядової ради університету

26 травня 2023 року у Центральноукраїнському державному університеті імені Володимира Винниченка відбулося перше в його історії засідання Наглядової ради університету, створеної за наказом Міністерства освіти і науки України №445 від 17.04.2023 року.

До складу Наглядової ради університету ввійшли керівники регіону, очільники бюджетоформуючих підприємств Кіровоградщини, а також представники МОН України, Національної академії наук України, Національної академії педагогічних наук України.

Ініціатива ректора ЦДУ імені Володимира Винниченка Євгена Соболя з організації Наглядової ради продиктована загальноєвропейською практикою роботи закладів вищої світи, а також бажанням залучити потенційних радників та партнерів до активної участі в житті університету, інтегрувати їх в освітню спільноту.

Представники ректорату звітували про виконану роботу, а також анонсували плани на перспективу. Члени Наглядової ради схвалили результати роботи ЦДУ імені Володимира Винниченка та висловили свою цілковиту підтримку стратегії розвитку університету у найближчі роки.

Як настанова на майбутнє прозвучали чудові слова Голови Наглядової ради університету, віцепрезидента Національної академії наук України Олега Рафальського: «Тримайте курс до перетворень: зберігайте те, що маєте, додавайте нове, й університет традиційно залишиться центром студентського життя!».

Vivat Academia!

Vivant professores!

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись