• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

В ЦДУ відбувся тренінг з працевлаштування

25 травня 2023 року на базі Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка пройшов тренінг "Працевлаштування в період воєнного стану: правові аспекти, стратегії пошуку роботи, кар'єрне зростання".

Учасники заходу дізналися про особливості пошуку роботи в сучасних умовах, адаптації на новому робочому місці, свої можливості щодо зайнятості та кар'єрних перспектив. Крім того, слухачі вчилися укладати резюме, готуватися до проходження співбесіди та роботи під час випробувального терміну та багато іншого.

За словами ректора ЦДУ, що відвідав зустріч, "захід організований для всіх охочих, та, ясна річ, серед слухачів було й чимало переселенців. Люди змушені вибудовувати життя наново... Я родом з Куп’янська, що на Харківщині. Можливо і через це теж підтримка людей, що змушені були втікати від війни, - важливе для мене питання. Маємо їх підтримати!".

Тренінг організований за сприяння Програми розвитку ООН в Україні в межах програми ООН з відновлення та розбудови миру за підтримки Уряду Німеччини.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись