• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Ректор ЦДУ взяв участь у науково-практичному семінарі з питань організації наукової роботи в ЗВО

Ректор ЦДУ взяв участь у науково-практичному семінарі з питань організації наукової роботи в ЗВО

21 квітня 2023 року на базі Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем’янчука у місті Рівне відбувся науковий навчально-практичний семінар: «Наукова робота як шлях до професійного зростання у закладах вищої освіти».

Модератором наукового заходу був проректор з наукової роботи Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем’янчука, кандидат юридичних наук, професор, академік Андрій Боровик. У заході в режимі офлайн та онлайн взяли участь представники 20 університетів нашої держави. Загалом участь в заході взяли більше 350 учасників. Частина з них могли слухати доповіді та обговорювати важливі питання наживо, а ще близько 300 учасників долучилися до обговорення в режимі онлайн.

З вітальним словом до учасників семінару звернулись начальник Департаменту освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації Петро Коржевський, ректор МЕГУ імені академіка Степана Дем’янчука, доктор  юридичних наук, професор Віталій Дем’янчук, ректор Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка, доктор юридичних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України Євген Соболь.

Учасники семінару представили, а також активно обговорювали доповіді з проблем організації наукової роботи у вищих навчальних закладах.

Євген Юрійович відзначив: «Торкались різних аспектів заявленої теми. Та, ясна річ, реалії диктують своє: говорили про нашу роботу в умовах війни. Усім складно. Але усі рухаються до цілі: утримати і примножити науковий потенціал країни».

Докладніше про захід можна почитати на сайті МЕГУ за посиланням.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись