• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
ЦДУ і «Центр пробації» уклали договір про співпрацю

ЦДУ і «Центр пробації» уклали договір про співпрацю

19 квітня 2023 року Центральноукраїнський державний університет імені Володимира Винниченка та «Центр апробації» підписали договір про взаємну співпрацю.

«Центр пробації» є неприбутковою державною установою, створеною для забезпечення виконання завдань Державної кримінально-виконавчої служби України з питань пробації і безпосереднього спрямування та координації діяльності уповноважених органів з питань пробації, що належить до сфери управління Мін’юсту.

За умовами угоди, що її підписали ректор ЦДУ Євген Соболь та директор центру Олег Янчук, сторони домовилися про створення необхідних умов для проходження студентами ЦДУ практики у закладах, що входять до складу «Центру пробації». Для студентів факультету історії, бізнес-освіти і права, що навчаються на спеціальностях «Право» та «Правоохоронна діяльність», проходження практики у Центрі – це унікальна можливість долучитися до роботи органів виконавчої влади та контролю у сфері пробації та здобути необхідні практичні навички для подальшої роботи в правоохоронній та судовій системах.

Крім того, це також корисний досвід для студентів факультету педагогіки, психології та мистецтв, що здобувають вищу освіту за спеціальністю «Психологія» та «Соціальна робота», адже багато програм Центру спрямовані саме на ці напрямки.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись