• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
ЦДУ взяв участь у тренінгу з управління корупційними ризиками ЗВО

ЦДУ взяв участь у тренінгу з управління корупційними ризиками ЗВО

30 березня 2023 року відбулося тренінгове навчання «Управління корупційними ризиками ЗВО», яке проводила Асоціація юридичних клінік України в межах проєкту «Антикорупційний комплаєнс у вищій освіті: закордонний досвід і національна практика», який реалізується за підтримки Проєкту USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні USAID_ВзаємоДія.

Представником від Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка була Окопник Олена Миколаївна — уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції в університеті.

Даний тренінг був направлений на допомогу антикорупційним уповноваженим професійно розвиватися, орієнтуватися в існуючих антикорупційних стандартах й розуміти зсередини систему управління корупційними ризиками.

Під час навчання усі учасники отримали вичерпну інформацію та поради від експертів у сфері антикорупції, а також покрокові інструкції щодо проведення оцінки корупційних ризиків.

Серед ключових питань, що розглядалися були:

☑ Яку методологію треба використовувати при оцінці корупційних ризиків.

☑ В чому полягає особливість дослідження середовища ЗВО.

☑ Які бізнес-процеси відбуваються в ЗВО та як оцінити ризики у кожному з цих  процесів.

☑ Хто бере участь в оцінці корупційних ризиків ЗВО та які їх завдання.

☑ Як розробити  заходи мінімізації корупційних ризиків.

Асоціація юридичних клінік України - це спільнота, яка має на меті покращення якості юридичної освіти через виконання соціальної функції — надання безоплатної правової допомоги та підвищення рівня правової культури українського суспільства.

Дякуємо організаторам за цікаву та корисну інформацію.

Програма навчання

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись