• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Науковому ліцею — 25!

Науковому ліцею — 25!

25 років тому при Кіровоградському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка (тепер Центральноукраїнський державний  університет імені Володимира Винниченка) створено Педагогічний ліцей — заклад нового типу, покликаний навчати і виховувати майбутню еліту українського суспільства.

Від самого моменту свого створення Ліцей розвивався як унікальний заклад, який надає якісну освіту, виховує творчих, високоінтелектуальних, високодуховних молодих людей з державним рівнем мислення. Унікальність його обумовлена й перебуванням закладу у середовищі університету. З моменту свого виникнення Ліцей глибоко переплетений з життям університету. Більшість педагогів Ліцею є науковцями, викладачами університету, серед яких є доктори й кандидати наук. Ліцеїстам надано змогу використовувати лабораторії, бібліотеку, спортивну базу закладу вищої освіти. Ліцеїсти є активними учасниками всіх заходів, які проводить університет. Левова частка випускників Ліцею продовжує навчання в ЦДУ імені Володимира Винниченка. Ліцей став частиною бренду нашого університету, частиною університетської спільноти.

Багаторічний викладацький досвід працівників Ліцею дозволяє постійно підвищувати якість освіти, і це відчувається на практиці, в подальшій роботі з колишніми ліцеїстами. Ми пишаємося тим, що в університетському середовищі є заклад, який, залучаючи передовий європейський досвід, готує майбутніх професіоналів, активних і свідомих громадян.  

Ліцей залишається лідером серед кращих закладів загальної середньої освіти міста Кропивницького і Кіровоградської області.

З Ювілеєм, Ліцей! Із 25-річчям! Успіхів, процвітання, постійного розвитку! Розумних, талановитих, креативних учнів! Нових досягнень і перемог! Завжди йти тільки вперед!

Усім працівникам ліцею зичимо здоров’я, миру, творчих рішень, задоволення від роботи, а ліцеїстам — зберегти юнацькі мрії та амбіції, втілити усі свої мрії і плани, знайти своє місце у житті і ніколи не втрачати віри у свої сили та можливості.

ВІВАТ, ЛІЦЕЙ, ВІВАТ!

Ректор Центральноукраїнського державного університету
імені Володимира Винниченка, д.ю.н., професор Євген Соболь

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись