• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
У ЦДУ відбулися змагання зі спортивного орієнтування

У ЦДУ відбулися змагання зі спортивного орієнтування

19 лютого в Центральноукраїнському державному університеті імені Володимира Винниченка відбулися змагання з спортивного орієнтування в закритих приміщеннях, для участі у яких зареєструвалися 168 учасників з різних регіонів – Кіровоградської, Черкаської, Дніпропетровської, Миколаївської, Харківської, Донецької, Луганської областей та м. Кропивницького.

Спортивне орієнтування — це не тільки вид спорту, а й гарний вид активної рекреації, відпочинку та дозвілля для дітей і дорослих без вікових обмежень! У змаганнях були представлені різні вікові категорії від 8 до 75 років, дорослі і діти брали участь цілими родинами, що ще раз підтверджує тезу про доступність та популярність такого виду відпочинку.

ЦДУ ім. В. Винниченка представив оновлену спортивну карту трьох основних корпусів, що дозволило зробити змагання вже традиційними — перші змагання відбулися в нашому університеті в лютому 2019 року.

Ректор університету Євген Соболь каже: «Дуже радий, що Центральноукраїнський державний університет імені Володимира Винниченка зібрав нас усіх під своїм дахом. Це дуже символічно для мене. Бо я переконаний, що наша сила у єдності. Кожен регіон має свої особливості. Свої супер-сили. Як і люди, які їх представляють. А от коли ми разом, ми непереможні! Вдячний організаторам і спортсменам!»

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись