• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Триває робота з облаштування сховищ та укриттів

Триває робота з облаштування сховищ та укриттів

За підтримки міжнародної організації ACTED Центральноукраїнський державний університет імені Володимира Винниченка продовжує роботу над облаштуванням сховищ та найпростіших укриттів у приміщеннях навчальних корпусів та гуртожитків.

Днями ЦДУ отримав черговий транш допомоги. Це різноманітні будівельні матеріали, ліхтарі, аптечки, санітарно-гігієнічні, мийні засоби. Вони допоможуть зробити сховища більш надійними та комфортними для перебування студентів, викладачів та працівників, полегшать прибирання та технічне обслуговування приміщень.

Агентство технічного співробітництва та розвитку, відоме як ACTED, є французькою гуманітарною організацією. Це неурядова, неполітична та неприбуткова організація, що працює в 37 країнах, надаючи допомогу у надзвичайних та кризових ситуаціях.

Вдячні нашим друзям та партнерам з ACTED, які активно підтримують університет з початку повномасштабного вторгнення, зокрема, допомагають реалізовувати наші гуманітарні ініціативи з допомоги переселенцям, що живуть у гуртожитках ЦДУ.

Разом – ми сильні! Прямуємо до перемоги.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись