• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
В університеті почалося облаштування студентського коворкінгу Vynnychenkos Kowo Сenter

В університеті почалося облаштування студентського коворкінгу Vynnychenkos Kowo Сenter

Під простір для організації спільної роботи і дозвілля студентів переобладнано приміщення їдальні №1 Центральноукраїнського державного університету.

Роботи проводяться на умовах співфінансування: 70 тисяч гривень дав університет, а ще 70 тисяч студенти виграли у рамках проєкту UPSHIFT та за підтримки Юнісеф й Іспанського агентства з міжнародного співробітництва в галузі розвитку.

Їдальню перенесли до семиповерхового корпусу, там є умови і місце для обслуговування усіх студентів та працівників вузу. Натомість приміщення старої їдальні перейде у користування студентів, але й тут буде облаштовано кафетерій, де можна буде випити чаю чи кави та перекусити. До того ж, приміщення можна використовувати як укриття, а також проводити заходи під час тривог, не перериваючи їх.

За виграні кошти тут мають встановити кавомашину, кулер для води, акустичну систему, меблі, а також телевізор, який заклад отримав у подарунок до 100-річчя університету.

Зараз у приміщенні вже зробили ремонт і планують закупити матеріали для виготовлення меблів. Їх робитимуть у меблевій майстерні самого університету, яка працює на базі факультету математики, природничих наук та технологій, на спеціальності «Трудове навчання».

Коворкінг отримав назву Vynnychenkos Kowo Сenter. Кольори логотипу і назву обирали студенти у соцмережах.

За матеріалами на інформаційному порталі «Гречка»: https://gre4ka.info/suspilstvo/72531-u-kropyvnytskomu-universytet-na-mistsi-staroi-idalni-orhanizuie-studentskyi-prostir-foto

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись