• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Університет офіційно перейменовано!

Університет офіційно перейменовано!

30 листопада 2022 року, наш університет офіційно отримав оновлену назву — Центральноукраїнський державний університет імені Володимира Винниченка.
На перший погляд, зміна несуттєва — з назви лише прибрано одне слово — але вона відображає глибинні зміни у роботі навчального закладу.

Як зазначив ректор університету професор Євген Соболь: «Університет лишається незмінним у частині фаховості, вимогливості і принциповості викладачів. У тому, що студенти будуть і далі отримувати ґрунтовні знання, абсолютно прикладні. Корисні в практичній діяльності. А от спектр спеціальностей, підходи до викладання, проходження студентами практики, пошуку роботодавців — зміняться. Уже змінились».

Набирає чинності наказ Міністерства освіти і науки України про нову назву університету. В усіх публікаціях в ЗМІ та постах у соціальних мережах, а також в усій офіційній документації, університет має називатися Центральноукраїнський державний університет імені Володимира Винниченка, або скорочено ЦДУ імені Володимира Винниченка.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись