• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Ректор ЦДПУ зустрівся із заступником керівника Офісу Президента

Ректор ЦДПУ зустрівся із заступником керівника Офісу Президента

21 листопада 2022 року Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка відвідав заступник керівника Офісу Президента Олексій Дніпров та зустрівся з ректором університету Євгеном Соболем. На зустрічі обговорювалася ціла низка актуальних питань: Як функціонує заклад вищої освіти, коли в країні дев‘ять місяців йде війна? Як захистити студентів і подбати про те, щоб вони отримували дійсно якісні знання і мали можливість поглибити інші свої компетенції. 

За словами Євгена Юрійовича, розмова засвідчила, що освіта в фокусі уваги на найвищому рівні: «Маю відзначити, що проговорили багато перспективних кроків: Перемозі бути! А далі маємо виходити на новий щабель діяльності. Відповідати запиту нашого соціуму і європейським стандартам»

Крім того, Олексій Дніпров привіз книги для університетської бібліотеки. Це дитячі книжки, словники, енциклопедії, науково-популярні видання, які стануть в пригоді нашим студентам – майбутнім вихователям та педагогам, вчителям молодших класів та організаторам учнівського дозвілля.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись