• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
День студента у ЦДПУ: попри тривоги та блекаути

День студента у ЦДПУ: попри тривоги та блекаути

17 листопада студенти Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка встигли чимало: і на парах попрацювати, і у сховищі посидіти, і провести довгоочікуваний гала-концерт "Вернісаж талантів".

Підсумковий концерт конкурсу талантів першокурсників ЦДПУ проходить щороку, і щороку він дарує море позитивних емоцій, радісного здивування та неодмінної впевненості у тому, що наші студенти – найкращі у світі! Цей рік не став винятком. Навіть попри повітряні тривоги і вимкнення світла наші першокурсники змогли підготувати неймовірний захід, який назавжди закарбується в пам'яті студентів та викладачів нашого університету.

Учасників та глядачів «Вернісажу-2022» привітали декани факультетів та ректор університету. Вони вручили грамоти та дипломи найактивнішим та найталановитішим студентам.

Привітальне слово ректора університету Євгена Соболя до студентів ЦДПУ імені Володимира Винниченка:

«Вітаю вас із Днем студента! Так, ми живемо в складний час. Так, займатись доводиться при свічках і у бомбосховищах. Так, нам часто буває тривожно, буває боляче від новин. Але я дуже хочу, щоб ви сьогодні хоч трохи відчули свято, посміхнулись один одному і життю!

Коли я бачу, як ви співаєте у сховищі під час тривог, коли бачу, як граєте у футбол, збираючи кошти для військових, коли спостерігаю, як поспішаєте на заняття, впевнююсь, що ми нація переможців.

Мені шкода, що ваша юність і студентські роки затьмарені війною. Та водночас захоплююсь тим, як ви стійко переживаєте труднощі. Волонтерите, займаєтесь громадською роботою. Та я все ж прошу навіть за цих обстави знаходити можливість радіти, розважатись, захоплюватись і закохуватись! Пробувати нове. Робити все, що притаманно молодості! І звичайно, хоч іноді сідайте за підручники - сесія не за горами!»

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись