• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
В ЦДПУ пройшов «Кубок ректора з мініфутболу–2022»

В ЦДПУ пройшов «Кубок ректора з мініфутболу–2022»

10 листопада 2022 року, попри тривоги та воєнний стан, а також похмуру та прохолодну погоду, у Центральноукраїнському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка пройшов  «Кубок ректора з мініфутболу» — і він був фантастичний!

Збірні команди всіх п’яти факультетів та збірна викладачів зійшлися у запеклому протистоянні за кубок, і кожна команда відіграла матчі на всі 100%.

Як зазначив ректор ЦДПУ Євген Соболь, «найважливіше, що ми можемо робити для перемоги України — це продовжувати працювати і підтримувати усі аспекти життя держави. В тому числі і спортивне життя! Саме цим принципом керувались, коли вирішили провести “Кубок ректора з футболу"На цьому полі вже було проведено кілька матчів з метою збору коштів на підтримку Збройних Сил України. Але крім того, ці матчі підтримують ще й бойовий дух гравців, вболівальників, навіть нашої громади в цілому. Бо ми демонструємо стійкість і єдність. Дякую гравцям, вболівальникам і організаторам».

За підсумками змагань місця розподілилися таким чином:

1 місце — збірна команда факультету фізичного виховання;

2 місце — збірна команда факультету української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій;

3 місце — збірна команда факультету історії, бізнес освіти та права.

Вітаємо переможців! Ви показали класну гру і заслужено здобули свої медалі! Маємо надію зустрітися наступного року! Перемог! ????????

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись