• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
З Днем захисників і захисниць України!

З Днем захисників і захисниць України!

14 жовтня українці відзначають свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва і День захисника України. Цей день нагадує нам про Світло і Добро, втілені в образі найважливішої Жінки і Матері християнства, береже пам`ять про славну козацьку історію та стверджує нашу непохитну віру в нинішніх захисників українського народу — Збройні Сили України.

Сьогодні ми вшановуємо мужність та героїзм тих, хто захищає нашу Україну від жорстокого, цинічного агресора, боронить її суверенітет і територіальну цілісність.

Дякуємо усім воїнам, які, не шкодуючи сил і здоров’я, виборюють право українців на свободу, людську гідність та щасливе життя на рідній землі. Схиляємо голови перед світлою пам’яттю усіх героїв, які полягли в боротьбі за волю та незалежність українського народу. Усі наші думки і молитви — з нашими випускниками, студентами та викладачами, що в лавах ЗСУ та ТрО стоять на захисті наших життів і добробуту.

Щиросердечно бажаю нашим захисникам і захисницям міцного здоров’я, мирного неба, родинної злагоди і твердої віри в світле майбутнє Української держави!
Слава Україні! Слава ЗСУ!

Ректор Центральноукраїнського державного педагогічного
університету ім.В.Винниченка професор Євген Соболь

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись