• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Привітання ректора ЦДПУ ім. В. Винниченка з Днем працівника освіти

Привітання ректора ЦДПУ ім. В. Винниченка з Днем працівника освіти

Ми розпочали цей новий навчальний рік у дуже непростих умовах — серед війни, повітряних тривог, змішаного навчання.

Щодня ми з вами зустрічаємо нові й нові виклики, постаємо перед новими труднощами, шукаємо нові шляхи і способи вирішення різноманітних проблем. Але нас єднає не тільки спільна скрута — але й спільна віра у перемогу, у ЗСУ, в Україну!

Ми разом допомагаємо армії, плетемо сітки, збираємо продукти чи одяг тим, хто того потребує. Ми допомагаємо переселенцям, військовослужбовцям, волонтерам. Ми навчаємо і навчаємося, читаємо лекції та перевіряємо письмові роботи, проводимо лабораторні роботи, пленери, репетиції та тренування. Ми плечем до плеча стоїмо на захисті української освіти, науки і культури.

Уклінно дякую вам, колеги, за те, що у ці неспокійні часи ви забезпечуєте надійний тил для фронту, надаєте необхідну підтримку нашим воїнам і переселенцям, і при цьому залишаєтеся уважними викладачами, турботливими наставниками, пильними науковими керівниками для наших студентів. І більше того — знаходите в собі сили сміливо іти вперед, розвиватися і самовдосконалюватися.

Завдяки вашій вірі у себе та в рідний університет ми з вами зараз стоїмо на шляху до розбудови нашого вузу, перетворення його в класичний і багатопрофільний заклад вищої освіти, з новими актуальними спеціальностями, сучасними і прогресивними освітніми програмами.

Бажаю усім нам енергії і натхнення, віри у краще майбутнє, здоров’я та добробуту! Хай буде мир і перемога!

З глибокою повагою та найкращими побажаннями —
ректор ЦДПУ ім. В. Винниченка Євген Соболь

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись