• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Студенти ЦДПУ обрали голову студради

Студенти ЦДПУ обрали голову студради

Вчора, 6 вересня 2022 року, відбулися вибори голови студентської ради Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка. 61,8% студентів віддали свої голоси за студента факультету історії, бізнес-освіти і права Владислава Жабка.

Сьогодні новообраний голова студради зустрівся з ректором університету, професором Євгеном Соболем, проректором з наукової роботи Лілією Клочек та головою студпрофокому Каріною Малою. Ректор привітав Владислава з обранням та висловив надію на плідний та конструктивний діалог зі студентською спільнотою.

«Університет –  наш спільний дім. Яким йому бути, студенти мають вирішувати нарівні з колективом закладу. — зазначив Євген Юрійович. — Тим, хто брав участь у виборах у якості кандидатів, бажаю долучитись своїми ініціативами до роботи студради. Ваші результати дуже достойні! А сила в єдності!».

Бажаємо Владиславу та його колегам по студраді успіхів в реалізації їхніх амбітних планів та мрій, а також злагоди і згуртованості на шляху до спільних цілей і перемог!

1

2

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись