• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
На факультеті математики, природничих наук та технологій відбулася зустріч із кіберполіцією

На факультеті математики, природничих наук та технологій відбулася зустріч із кіберполіцією

31 серпня 2022 року викладачі та студенти факультету математики, природничих наук та технологій провели онлайн-зустріч із представниками кіберполіції в Кіровоградській області.

Під час зустрічі були обговорені особливості діяльності кіберполіції та її боротьба у кіберпросторі, а також відбулася презентація проєкту «МРІЯ» StopRussiaChannel, розробка та функціонування якого забезпечується Департаментом кіберполіції. Цей проєкт обʼєднує небайдужих громадян у напрямку протидії дезінформації, а також російській пропаганді у інтернет-мережі. На сьогодні проєкт має офіційний сайт, а також декілька окремих ініціатив:

- https://mriya.social (офіційний сайт проєкту);

- https://t.me/stoprussiachannel (основний телеграм канал, на якому учасники проєкту комунікують, а також отримують завдання на блокування російських ресурсів.

Жваве обговорення отримали проєкти: Бот «Народний месник», Сервіс «MRIYA Automatic», Гра «Котяцький драйв», Бот «StopRussia | MRIYA», Канал «StopRussia | MRIYA».

Зустріч виявилася цікавою та продуктивною, за підсумками якої були окреслені подальші напрямки співпраці, зокрема, у напрямках проходження студентами факультету виробничої практики з перспективою подальшого працевлаштування.

Інформацію надано факультетом математики, природничих наук та технологій
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись