• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Привітання ректора університету з Днем знань

От уже протягом 101 року Центральноукраїнський державний педагогічний університет ім. В. Винниченка відкриває свої двері для активної, обдарованої, амбітної молоді, спраглої до знань та готової до наполегливої і невтомної праці заради майбутнього — і власного, і майбутнього своєї країни.
За ці десятиліття університет пройшов довгий і важкий шлях — від невеличких просвітницьких курсів до потужного освітнього, наукового та культурного осередка цілого регіону.

Ми з гордістю говоримо про наукові здобутки наших викладачів, пишаємося успіхами наших випускників, працюємо над професійним розвитком наших студентів. Із вдячністю та щемом згадуємо тих винниченківців, кого нині вже немає поруч. Хто поліг за рідний край — чи то на полях Другої світової у 40-х роках ХХ століття, чи на фронті російсько-української війни уже у ХХІ столітті.
Сьогодні я з радістю і надією вітаю вас, шановні колеги та студенти, з новим навчальним роком. Хай він стане для вас роком здійснення планів та мрій, реалізації творчих та наукових амбіцій, відкриття нових горизонтів та пошуку нових можливостей для фахового та особистісного зростання. А ще хай він стане Роком Нашої Перемоги.

З найкращими побажаннями — ректор ЦДПУ ім. В. Винниченка, доктор юридичних наук, професор Євген Соболь

vv

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись