• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Між ЦДПУ та Знам’янською міською радою укладено меморандум про співпрацю

Між ЦДПУ та Знам’янською міською радою укладено меморандум про співпрацю

17 серпня 2022 року ректор Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Євген Соболь та голова Знамянської міської ради Володимир Сокирко, висловлюючи намір спільно розвивати й розширювати співробітництво в галузі освіти та сприяти професійному розвитку педагогічних працівників, підписали Меморандум про співпрацю.

Можливість педагогічних працівників м. Знам’янки здійснювати навчання за програмами підвищення кваліфікації в ЦДПУ ім. В. Винниченка сприятиме реалізації вчителями вільної траєкторії професійного розвитку, що є необхідною умовою забезпечення якості освіти.

Також на зустрічі з головами Суботцівської та Дмитрівської сільських рад обговорювалися подальші перспективи щодо співпраці з ЦДПУ ім. В. Винниченка у галузі профорієнтаційної роботи, зокрема започаткування заходів для учнів старших класів «День в університеті», екскурсій до наукової бібліотеки університету та Археологічного музею ім. Нінель Бокій тощо.

«Кожна така зустріч — вливання енергії та додаткова мотивація. Стає зрозуміло: керівники свідомі того, що успіх громади базується на людях, які там живуть. І вони готові інвестувати в людей! Їхні розвиток і освіту. Добре, коли є однодумці!» — відзначив ректор ЦДПУ ім. В. Винниченка Євген Соболь, коментуючи зустріч.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись