• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Ректор ЦДПУ ім. В. Винниченка провів брифінг з журналістами місцевих ЗМІ

Ректор ЦДПУ ім. В. Винниченка провів брифінг з журналістами місцевих ЗМІ

До річниці перебування на посаді ректора Університету Соболь Є. Ю. провів брифінг з журналістами.

На зустрічі говорили про плани, які довелось відкласти через війну: утеплення 7-поверхівки та будівництва котельні для опалення корпусів; та про відновлений процес ремонту актової зали університету і введення в експлуатацію стадіону.

За рік також вдалося розібратися із суттєвою заборгованістю університету, провести реструктуризацію та, зрештою, виплатити борг.

Ректор розповів і про нові спеціальності, за якими з вересня розпочнеться підготовка фахівців туризму, психології бізнесу, робототехніки, економістів тощо. ЦДПУ отримав ліцензію на провадження освітньої діяльності у сфері післядипломної освіти, що дає йому можливість провадити освітню діяльність з підвищення кваліфікації науково-педагогічних та педагогічних працівників. Із вересня запрацюють більше 20 профільних гуртків для студентства.

В університеті облаштовано бомбосховища і цокольні поверхи, які можуть вміщувати близько 1500 студентів. Навчання, яке розпочнеться 8 серпня, планується за змішаною формою навчання.

Джерело: https://pulse.kr.ua/society/bomboskhovyshche-na-1500-studentiv-novi-spetsialnosti-j-deshevshe-navchannia-pidsumky-roboty-tsdpu-za-rik-i-plany-nastupnyj

Дивіться інші матеріали за посиланнями:

https://suspilne.media/262470-u-novomu-navcalnomu-roci-pracivniki-peduniversitetu-otrimuvatimut-povnu-zarplatnu/

https://cbn.com.ua/2022/07/20/tsdpu-zakryv-zaborgovanist-za-zhkg-suma-obrahovuvalasya-miljonamy/

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись