• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Розпочинаємо реалізацію нового міжнародного проєкту Erasmus+

Реалізація нового університетського міжнародного проєкту «Субнаціональна гендерна рівність: баланс цінностей ЄС та українських реалій» за програмою ЄС Еразмус+ з напрямку Жан Моне розпочнеться засіданням учасників Міждисциплінарного наукового центру прикладних досліджень, що відбудеться 16 червня (четвер) 2022 року о 14 год. 20 хв. на платформі Google Meet.

Передбачається, що семінар відвідають ректор університету, проректор з наукової роботи та декан факультету математики, природничих наук та технологій, в межах якого і буде реалізовуватися проєкт. Крім менеджерів університету, на семінарі очікується присутність представників Національного Erasmus+ офісу в Україні, Головного управління статистики в Кіровоградській області, Комунального закладу «Кіровоградського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського», Університету третього віку «Натхнення».

На семінарі будуть заслухані доповіді головних виконавців проєкту Катерини Акбаш, Наталі Пасічник та Рената Ріжняка щодо мети, стратегії та тактики реалізації проєкту, а також буде висвітлений аспект роботи з цільовими групами проєкту.

Детальнішу інформацію про проєкт та анонс семінару можна подивитися на сторінці факультету. Бажаючі взяти участь у проведенні семінару можуть долучитися за посиланням: https://meet.google.com/qvb-gbri-bkh

f2

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись