• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Завершився 2021-2022 навчальний рік

Попри звук сирен, попри повітряні тривоги і тривожні новини, попри безсонні ночі в очікування звістки від найближчих, попри біль, лють, подекуди попри знесилення і втому — ми стоїмо! Україна стоїть на варті головних людських цінностей, дає відсіч рафінованому злу!
Хто як може, наближаємо перемогу. І те, що ми продовжували навчатись і все-таки достойно закінчили цей складний, як ніколи, навчальний рік — теж маленька перемога! Ворог думав зламати наші плани, стерти наше майбутнє. Позбавити нас майбутнього. Ворог дуже помилився!

Друзі, я пишаюсь вами! І викладачами, і студентами! Ви швидко зорієнтувались, тримали зв’язок один з одним, підтримували один одного, продовжували йти до своєї мети. Вперто, наполегливо.
Бо ви знаєте, як і кожен українець, що ми переможемо! Уже перемогли! Залишилось тільки витіснити орду з нашої землі остаточно! І тоді нам ще більше, ніж раніше, потрібні будуть і учителі, і юристи, і митці, історики і айтішники! Тобто світлі і мудрі голови! Нам ще з вами Україну зміцнювати!
Вітаю із завершенням начального року. Ми сильні, ми єдині! Ми непереможні!

Ректор Євген СОБОЛЬ

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись