• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

«Освітяни мають особливий ритм життя…»

Саме з цих слів ректора професора О. А. Семенюка розпочалася урочиста церемонія вручення дипломів фахівців, які закінчили Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка 2014 року, яка традиційно проводилося в Кіровоградській обласній філармонії. І справді, життя усіх, хто належить до касти освітян, вимірюється навчальними роками, які не співпадають з календарними й закінчуються в розпал літа, коли природа буяє, а суспільство очікує на нову хвилю професіоналів.

Привітати випускників прийшли перший заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації В. В. Атаманчук, голова Кіровоградської обласної ради О. А. Чорноіваненко, директор департаменту освіти і науки ОДА Е. В. Лещенко, заступник голови обласної організації працівників профспілки освіти і науки О. А. Даценко . Привітання й побажання супроводжувалися виступами кращих колективів і виконавців університету, зливаючись у грандіозне високоестетичне дійство з патріотичним пафосом, яке надихало майбутніх фахівців до копіткої праці з розбудови Української держави.

Дипломи з відзнакою, а їх цього року вибороли 238 випускників, разом із напутнім словом вручили спільно ректор, проректори й декани факультетів. А всього 2014 року останній дзвоник пролунав для 2045(!!!) студентів, які навчалися на 8 факультетах на денній, заочній та екстернатній формах навчання за освітньо-кваліфікаційними рівнями бакалавра, спеціаліста й магістра.

Щасливої дороги випускникам!!!

Інформація надана ректоратом.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись