• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Університет та Центральноукраїнський державний будинок художньої та технічної творчості підписали меморандум про співпрацю

3 лютого 2022 року Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені В. Винниченка, в особі ректора Євгена Соболя, та Центральноукраїнський державний будинок художньої та технічної творчості, в особі директорки Олени Арутюнян, уклали меморандум про співпрацю між двома закладами.

f1

Метою угоди є налагодження спільної та узгодженої співпраці в напрямку розвитку освіти і науки, молодіжної політики, що сприятиме професійному становленню та свідомій участі молоді у громадському житті, визначенню місцевої регіональної політики у різних сферах.

У рамках реалізації спільної програми заклади мають наміри об’єднати свої зусилля у напрямку проведення освітньо-виховних заходів для школярів та студентів (конференцій, форумів, круглих столів, тренінгів, спортивних змагань, виставок, екскурсій тощо); організації заходів для обміну досвідом між представниками науково-педагогічних колективів двох закладів; проведення спільних практик та стажувань тощо.

f2

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись