• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Відбувся Ветеранський турнір з баскетболу пам’яті Віктора Дубіна

Відбувся Ветеранський турнір з баскетболу пам’яті Віктора Дубіна

28-29 січня 2022 року Центральноукраїнський державний педагогічний університет ім. В. Винниченка мав честь приймати Ветеранський баскетбольний турнір пам’яті тренера, доцента теорії та методики олімпійського і професійного спорту, судді всесоюзної, національної категорії Дубіна Віктора Олексійовича.

У змаганні взяли участь жіночі команди 45-50+ з Кропивницького, Києва, Кривого Рогу, Миколаєва та чоловічі команди 45-50+ з Кропивницького, Кривого Року, Києва та Одеси.

Серед жіночих команд перемогу здобули учасниці з Києва, друге місце посіла команда з Кропивницького, а третє та четверте — команди з Миколаєва і Кривого Рогу.

Між чоловічими командами місця розподілилися наступним чином: перше місце — команда з Кривого Рогу, друге місце — Київ, третє і четверте — Кропивницький і Одеса відповідно.

Український ветеранський турнір з баскетболу — це місце зустрічі для різних вікових категорій спортсменів, зокрема й ветеранів, чия спортивна кар’єра завершена, але любов до спорту не минає. Вони є чудовим прикладом для молоді, адже надихають на здоровий спосіб життя, підтримання фізичної активності, виховують патріотичну свідомість та любов до України.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись