• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Відбувся щорічний конкурс на кращий студентський блок гуртожитку

25 січня 2022 року у Центральноукраїнському державному педагогічному університеті ім. В. Винниченка відбувся щорічний огляд-конкурс на кращий студентський блок гуртожитку.

До складу цьогорічного журі увійшли: ректор Євген Соболь, помічник ректора з навчально-виховної та культурної діяльності Ігор Спінул, голова Молодіжного центру ЦДПУ Карина Мала.

У кожному гуртожитку чекала своя незабутня історія. Кожен хотів вразити суддів неординарністю, звісно, студентам є чому старатися, адже на кону поїздка у Карпати.

Учасники конкурсу подарували чудові позитивні емоції та вкотре довели, що у ЦДПУ ім.В.Винниченка навчаються творчі, креативні, амбітні студенти.

За рішенням суддівської колегії, переможцями конкурсу стали:

Найкращим блоком університету став 4-В (гуртожиток № 3) факультету математики, природничих наук та технологій.   Студенти цього блоку здобули головний приз конкурсу — поїздку у Карпати

Друге місце посів 3-В блок (гуртожитку № 4) факультету історії, бізнес-освіти та права. Студенти цього блоку отримали сертифікат на 5 000 грн від  ресторану «Скоріні».

Третє місце здобув 5 поверх (гуртожитку № 1) факультету психології,  педагогіки та мистецтв, студенти якого були нагороджені побутовою технікою для свого гуртожитку.

Вітаємо переможців та призерів конкурсу! Так тримати! Чекайте на нові конкурси від ректорату та Молодіжного центру ЦДПУ!

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись