• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Ректор університету зустрівся зі студентським активом

Ректор університету зустрівся зі студентським активом

29 грудня 2021 року відбувся Студентський ректорат – зустріч студентського активу Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка з керівництвом закладу.

На зустрічі були присутні голови студентських рад, представники п’яти факультетів, Молодіжного центру ЦДПУ, ректор Євген Соболь та представники місцевих ЗМІ.

Учасники студентського ректорату підвели підсумки минулого року та обговорили цілу низку важливих питань, зокрема щодо налагодження якісної комунікації між студентами та адміністрацією ЦДПУ ім. В. Винниченка, перспектив створення спеціальних локацій для студентського відпочинку у навчальних корпусах та гуртожитках, матеріально-технічне забезпечення художніх, музичних чи театральних колективів.

Також ішлося про розширення переліку спортивних гуртків та секцій, а також організацію Медіалабу – спеціальної медійної платформи із цікавим та корисним контентом для студентів та викладачів університету.

«Ми активно готуємо до роботи медіа-лабараторію. Наповнюємо її необхідною технічною базою, домовляємось з фахівцями, які будуть працювати з молоддю. Задіяні в ній студенти отримають навички виготовлення аудіо, відео, текстового контенту. Відео зйомка, монтаж, ази журналістської та дикторської діяльності», — поділився планами ректор.

Передбачається, що в Медіалабі будуть активно задіяні викладачі та студенти з різних факультетів, а також фахівці медійної сфери міського та державного рівнів.

«Маємо створити комфортне середовище для студентського активу й не тільки забезпечити якісний освітній процес, а й цікаве дозвілля. Наша амбітна мета – стати осередком студентського життя Кропивницького. Щоб друзі з інших навчальних закладів приходили до нас в гості, щоб ми розширили коло спілкування», – зазначив Євген Соболь.

Ректор також нагородив переможців студентського конкурсу «Якби я був Президентом» і вручив трьом фіналістам дипломи, грошовий сертифікат і квитки на льодовий каток.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись