• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Шановні колеги і студенти!

nr2022

Щиро вітаю вас з прийдешнім Новим роком та святом Різдва Христового!

Рік, що минає, став важливою віхою для нашого закладу, що у 2021 році відсвяткував свій столітній ювілей. Ми здійснили реорганізацію факультетів, визначили перспективи їх розвитку, склали стратегію наступної вступної кампанії.
У цьому році ми розширили коло друзів університету: підписали низку угод про партнерство з громадами, навчальними закладами області і не тільки. Завершили довготривалі проєкти будівництва — і тепер маємо чудовий стадіон. Працюємо над оновленням та відкриттям освітніх програм, і вже у 2022 році вступники зможуть обрати більше десятка нових спеціальностей. Ми запустили курси підвищення кваліфікаціі, підготовки до іспиту на знання державної мови, запровадили в університеті Шкільні дні та Дні університету в школах.

У нас багато планів на майбутнє. Бажаю нам усім сил та енергії для їх реалізації.
У новому 2022-му році на нас чекають нові виклики, але й нові звершення. Вірю, що ми сміливо зустрінемо та успішно впораємося з усіма завданнями, що їх ставитиме перед нами життя.

Хай у новому році буде якнайбільше днів, що наповнять ваші серця вірою і любов’ю, принесуть у кожну родину тепло, спокій, мир та добро.

Ректор університету — Євген Соболь

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись