• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
ЦДПУ та Олександрійський педагогічний коледж підписали договір про співпрацю

ЦДПУ та Олександрійський педагогічний коледж підписали договір про співпрацю

16 листопада 2021 року Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка та Олександрійський педагогічний фаховий коледж імені В.О. Сухомлинського в особі керівників — ректора університету Євгена Соболя та директора коледжу Анатолія Литвина підписали Угоду про співробітництво та партнерство.

Метою угоди є підвищення рівня науково-методичної, навчально-виховної, педагогічної, профорієнтаційної та іншої взаємодії між закладами, а також обмін досвідом з впровадження у освітній процес новітніх технологій навчання, зокрема, у контексті дистанційного навчання.

Умовами договору передбачено співпрацю в напрямку освітньої діяльності та наукової роботи, підвищення кваліфікації та організації педагогічної практики.

Крім того, в рамках  співробітництва заплановано створення можливостей для проведення лекцій, семінарів та навчань за участю фахівців обох закладів, спільна розробка програм практик та окремих компонентів освітніх програм, формування тем курсових, дипломних робіт, проведення конкурсів, семінарів, конференцій, тренінгів, круглих столів.

Угода сприятиме налагодженню більш тісних зв’язків між студентами та викладачами ЦДПУ ім. Винниченка та Педагогічного коледжу ім. В. Сухомлинського, активізації їх участі у спільних проєктах та грантах, розвитку програм підвищення кваліфікації і стажування науково-педагогічних працівників та вступу випускників коледжу до університету.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись