• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
ЦДПУ бере участь у AGROEXPO-2021

ЦДПУ бере участь у AGROEXPO-2021

З 29 вересня до 2 жовтня 2021 року у Кропивницькому проходитиме ІХ Міжнародна агропромислова виставка «АGROEXPO».

AGROEXPO — найбільша виставка України, яка також увійшла до десятки найбільших виставок Європи. Загальні виставкові площі становлять 125 000 кв. м. Цьогоріч у виставці беруть участь 510 компаній-експонентів та 500 учасників «Покровського ярмарку». Серед них — і Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка.

Команда ЦДПУ представляє наш заклад у межах Всеукраїнського освітнього ярмарку серед близько 30-ти університетів країни. На локації університету можна ознайомитись з історичними знахідками від Археологічного музею імені Нінель Бокій, витворами наших студентів з факультету математики, природничих наук та технологій, а також пройти тестування від факультету філології і перевірити свої знання української та англійської мов.

Запрошуємо всіх бажаючих завітати до наших стендів на 2-му поверсі виставкового комплексу. Наші студенти, викладачі та представники деканатів та ректорату розкажуть про навчальні спеціальності, особливості організації освітнього процесу, підготовчі курси до ЗНО тощо.

Виставка проходитиме за адресою: вул. Перша виставкова (Мурманська), 8. До виставки можна дістатися безкоштовними автобусами від Старого автовокзалу, а також маршрутками №113, №274 і тролейбусом №11.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись