• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Шановні викладачі, співробітники, студенти! Сердечно вітаю всіх Вас із Днем Університету!

Із часу свого заснування, яку б назву не носив наш навчальний заклад – Педагогічний технікум, Інститут соціального виховання; Учительський інститут; Педагогічний інститут, Кіровоградський державний педагогічний інститут імені Олександра Пушкіна; Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка, він завжди вирізнявся особливим ставленням викладачів і співробітників до своєї місії – не тільки здійснювати підготовку кадрів для сфери освіти, але й бути центром просвітницької діяльності, виховуючи почуття національної свідомості та гідності в кожного українця.

Найбільш важливим для університету є те, що наші теперішні та колишні студенти – вчителі, організатори освіти, науковці, державні службовці, громадські діячі – порядні й свідомі громадяни, життя і діяльність яких є запорукою стабільного розвитку нашої країни. КДПУ ім. В. Винниченка готує кадри для системи освіти з 1921 року. З тих пір у навчальному закладі об’єдналися й активно розвиваються педагогічні, наукові й культурно-освітні традиції, створюються унікальні можливості для самореалізації молоді в пізнавальній, науковій, громадській та інших сферах діяльності.  

Нині КДПУ ім. В. Винниченка – це авторитетний у системі вищої освіти й відомий у країні навчальний заклад, який здійснює підготовку фахівців педагогічних і престижних класичних спеціальностей, актуальних на ринку праці. За роки незалежності Університет став потужним науковим осередком та носієм багатих академічних звичаїв.

День університету – це усвідомлення значення наших спільних здобутків, єднання усіх, хто відчуває себе причетним до університетської спільноти. Від щирого серця бажаю Вам мудрості і далекоглядності, високих досягнень, жаги до нових знань і відкриттів, творчої наснаги та натхненної праці заради славного майбутнього нашого Університету й України. 

З повагою, ректор Олег Семенюк

Інформація надана ректоратом.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись