• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Премія Верховної Ради

До уваги молодих вчених та колективів молодих науковців!
Розпочато подання робіт на здобуття щорічних Премій Верховної Ради України найталановитішим молодим ученим в галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок.

Премія Верховної Ради України найталановитішим молодим ученим в галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок (присуджується за видатні досягнення в галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок. Щороку присуджується 20 Премій у розмірі 20 тис. грн. кожна.
На здобуття Премії можуть висуватись наукові праці, опубліковані у закінченій формі не менше ніж за рік до їх висунення.
Колектив претендентів, робота якого висувається на здобуття Премії, не може перевищувати чотирьох осіб. При цьому кожен із претендентів повинен бути безпосереднім учасником виконання наукової роботи, мати значний творчий внесок у роботу.
Вік осіб, які претендують на здобуття Премії, не може перевищувати 35 років станом на 1 квітня 2014 року.

Термін подання робіт до НДЧ університету — до 20 лютого 2014 року.
За додатковою інформацією просимо звертатися до завідуючої науково-дослідної частини КДПУ імені Володимира Винниченка к.ф.н., о.доц. Лівицької І.А. (науковий відділ, тел: 2-05).

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись