• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Творчі випробування студентів мистецького факультету

Людина творець. Музика і поезія це джерело, емоційне чистилище, з якого людина черпає такий необхідний серед сірої буденщини живодайний нектар для власних, припорошених щоденними проблемами почуттів.

Студенти мистецького факультету не припиняють вражати нас своїм талантом. 23 грудня 2013 року в концертному залі мистецького факультету відбувся концерт у формі музично-анімаційної композиції, на тему «Роздуми творця», звучала поезія нашого земляка, заслуженого працівника культури України Олега Попова. Це були вірші зі збірок  «На покуті душі» та «Солодкий щем».

В концерті прозвучали твори А.Курнавіна, Ю. Щуровського, Н.Сильвестрова, С.Прокофьєва, С. Рахманінова, І.С.Баха та Л.Жульєвої у виконанні студентки IVкурсу, лауреата міжнародних та республіканських конкурсів Олександри Сербул  (клас доцента, канд. пед. наук Свещинської Н.В.). Активну участь в організації концерту взяли М.Козонак, яка виступила в ролі ведучої, К.Яровенко відповідала за мультимедійну режисуру заходу, М.Кисіль займався оформленням афіші. Технічне забезпечення здійснював інформаційний центр університету.

Координатор проекту ст. викладач кафедри музично-теоретичних та інструментальних дисциплін мистецького факультету Ю.В. Локарєва намагалася створити атмосферу творчості у сприйманні творів світового та вітчизняного музичного мистецтва.

Інформація надана Мистецьким факультетом

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись