• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Перемога в конкурсі

29 листопада 2013 року в Кіровоградському академічному українському музично-драматичному театрі ім. М. Л. Кропивницького відбувся Всеукраїнський конкурс «Містер країни OPEN - 2013» і обласний конкурс «Містер Кіровоград 2013». В конкурсі брали участь 23 учасника. Багато хлопців приїхали з різних міст України, щоб представити свій регіон. Цього року Кіровоград приймав учасників з Кривого Рогу, Вінниці, Мелітополя, Донецька, Луганська та Рівного.

Постійними організаторами конкурсу є управління у справах сім’ї та молоді Кіровоградської обласної державної адміністрації, модельне агентство «РІМО» та фірма «Контекс».

Від факультету іноземних мов КДПУ брали участь студент 5-го курсу Сидоренко Антон та студент 1-го курсу Троцький Андрій.

Юнаки виходили на сцену тричі і кожного разу зривали шквал оплесків. Під час першого виходу вони представляли нову колекцію стильного спортивного одягу від магазину «Adidas». 

Після цього вони продемонстрували свою спортивну форму під час виходу в пляжному образі.

Під час третього фінального виходу в ділових костюмах хлопці постали перед глядачами в ідеально підібраних образах справжніх джентльменів.

У перервах між виходами глядачі мали можливість насолоджуватися виступами найталановитіших кіровоградських колективів: зірочок з танцювальної студії «Вікторія» та народного ансамблю бального танцю «Конвалія».

Всі учасники виступили на достойному рівні, тому робота журі була нелегкою. За результатами конкурсу Сидоренко Антон здобув титул «Містер Неординарність», а Троцький Андрій – «Містер Подіум».

Ми щиро вітаємо хлопців з перемогою та бажаємо успішного підкорення нових вершин.

Культорг факультету іноземних мов, Мельник Іннеса

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись