• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Зустріч із майбутніми абітурієнтами

Викладачі кафедри фізики та методики її викладання Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відвідали Суботцівську ЗОШ, Богданівську ЗОШ №1 імені І.Г. Ткаченка, Богданівську ЗОШ №2 та зустрілись з учнями 10-11 класів і провели з ними профорієнтаційні бесіди.

Учні із зацікавленістю слухали доцента кафедри О.М. Трифонову, аспіранта кафедри Л.П. Суховірську, задавали їм запитання, на які отримали вичерпні відповіді. Під час бесіди частина одинадцятикласників виявили бажання вступити до університету на спеціальності фізико-математичного факультету. У Суботцівській школі декілька учнів цікавились спеціальністю «фізика-інформатика», «математика-економіка», «технологічна освіта». Учні з Богданівки виявили великий інтерес до інформатики, фізики та математики.

Викладачі обмінялись взаємовигідною інформацією з директором Суботцівської школи А.Г. Савлук і окреслили шляхи співпраці.

Проректор з наукової роботи КДПУ ім. В.Винниченка, проф. М.І. Садовий погодив з директором Богданівської ЗОШ №1 С.А. Бойчуком план підготовки до відзначення 95-річчя від дня народження І.Г. Ткаченка.

Плідна дискусія відбулась у Богданівській ЗОШ №2 з директором школи О.В. Тарасюком, заступником директора Т.Й. Олійник, учителем фізики та математики Л.О. Левченко з проблем перспектив розвитку освіти в Україні та стану забезпечення науковими кадрами заклади освіти області.

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись