• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Кандидатський іспит з філософії

У кінці листопада 2013 р. в університеті проведено кандидатський іспит з філософії. Такий екзамен є обов’язковим для майбутніх кандидатів наук. Він включає ґрунтовні філософські питання і допомагає молодим вченим розібратись у методологічних проблемах, пов’язаних з їхніми дослідженнями. Наприклад, білет №10 вимагає ґрунтовних знань з методології як загальнонаукового методу дослідження, слід розкрити філософію Л.Фейєрбаха тощо.

До складу екзаменаційної комісії входить відомий вчений, доктор філософських наук, професор, завідувач кафедри філософії науки та культурології Центру гуманітарної освіти НАН України В.В. Кізіма, кандидат філософських наук, доцент, завідувач кафедри філософії та політології Ю.В. Харченко  та інші науковці. Іспит складали 7 осіб, і майже всі показали відмінні результати.

Підготовка до екзамену, відповіді на питання білету членам комісії, хвилююче чекання результатів екзамену, обговорення членами комісії оцінок та їх оголошення головою екзаменаційної комісії, доктором педагогічних наук, професором, проректором з наукової роботи М.І. Садовим були доброзичливими робочими моментами іспиту.

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись