• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Вернісаж талантів на факультеті педагогіки та психології

Ось і пролетіли перші місяці навчання. Студенти старших курсів з легкістю втягнулися в звичний режим навчання, а перші курси – вже встигли адаптуватися до нової для них атмосфери університетського життя. Так непомітно і підійшов час щорічного «Вернісажу талантів».

Концерт вдався на славу. Відкрили концерт минулорічні переможці ─ 28 група зі своїм оригінальним танцем. 11 група виконала пісню про студента  та запальну пісеньку про файну дівку. 14 група також вражала співочими талантами, а саме піснями «Я повернуся», «Моя подруга». 15 група вирішила показати свої акторські здібності та презентувала глядачам цікаву сценку. Дуже співочою виявилася і 16 група ─ чудове виконання пісні «Бережи любов». У 18-й групі віддали перевагу українській пісні, гучно лунала пісня «Як у нас на Україні», а особливого настрою додали народні костюми, вдягнені виконавцями. Ніжним бальним танцем «Тобі, одному» дивували студенти 19-ї групи. Під час виконання танцю зал, здавалося, завмер на ці декілька хвилин, а потім спалахнув гучними оплесками. Всі без винятку номери були захопливими та гарними. Це дуже ускладнило вибір нашого журі, яке так і не змогло вибрати групу-переможця, тож всі учасники отримали призи-солодощі.

З легкістю можна сказати, що талантів у нас на факультеті безліч (і я не перебільшую!). Ще одним підтвердженням цьому став наш «Вернісаж талантів-2013».

Дякуємо всім студентам за активну участь, гідну підготовку та креатині ідеї.

Так тримати і надалі!

Матеріали підготувала студентка гр. 26 факультету педагогіки та психології Катерина Колєва.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись