• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Великобританії

15 жовтня 2013 року в актовій залі відбулась зустріч студентів та викладачів КДПУ імені Володимира Винниченка з Надзвичайним і Повноважним Послом Великобританії в Україні Саймоном Смітом. Основною темою лекції була можливість входження України до Євросоюзу.

Після завершення лекції зустріч перетворилась на жваву бесіду між студентами та паном Саймоном Смітом. З аудиторії прозвучала велика кількість запитань, які зробили бесіду ще більш цікавою. Посол висловив свою думку щодо правил гарного публічного виступу та розкрив враження від подорожей Україною. Кульмінацією всієї зустрічі стала відповідь посла на прохання описати Україну трьома словами. «Гарна, чарівна, чудова», – пролунало українською мовою. Це зірвало шалені овації, адже кожному присутньому була надзвичайно приємна неабияка зацікавленість посла Великобританії Україною та володіння нашою рідною мовою.

Зізнаємося, що ця зустріч залишила незабутні враження у серці кожного з нас. Ми пишаємося тим, що мали таку унікальну можливість – познайомитись з послом Великобританії, та просто надзвичайною людиною – Саймоном Смітом.

Студентки 24 групи факультету іноземних мов Любов Леоновець та Аліна Украдиженко.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись